Lahti Mankeli
Lahti Mankeli
City Lahti
Lahti

 

YHTEENVETO

Punainen alue – pyörän voi palauttaa ainoastaan asemalle.

 

 

VOIT VUOKRATA MINKÄ TAHANSA MANKELI-PYÖRÄN, JONKA NÄET SOVELLUKSEN KARTASSA

Kartta näyttää pyöräasemien sijainnin, käytettävissä olevien pyörien määrän kullakin asemalla sekä asemien ulkopuolella olevien vapaiden pyörien sijainnin. Toisten vuokraamat, tauolla olevat tai huoltoa odottavat Mankeli-pyörät eivät näy kartassa.
 
Kaikki Mankeli-pyörät on varustettu GPS:llä. Kun haet vapaata Mankeli-pyörää, huomioi, että GPS paikannuksen tarkkuus voi vaihdella kaupunkiympäristössä. Tämän takia pyörän todellinen sijainti voi hieman poiketa kartalla olevasta sijainnista.

 


MANKELI PYÖRÄASEMAT

Mankeli-pyörien asemat tunnistat turkoosinvärisestä kyltistä, jossa on Mankeli-pyörä logo ja käyttöohjeet. Pyöräasemien sijainti näkyy Freebike sovelluksessa sekä ylempänä olevassa kartassa.

 

 

PUNAINEN ALUE

Punainen alue: Voit ajaa alueella ja keskeyttää Mankeli-pyörän vuokran missä tahansa, mutta pyörän palautus on sallittu ainoastaan pyöräasemille.

 

 

GEOAITAUS

Geoaitaus: sen raja näkyy paksuna punaisena viivana kartalla. Jos ylität sen, Mankeli-pyörä alkaa lähettää varoitusääniä ja moottori alkaa jarruttaa pyörää. Käänny ja palaa Geoaitauksen sisään. Sinulla on tätä varten 3 minuuttia aikaa, ennen kuin pyörä pysähtyy. Ajaminen “Geoaidan” ulkopuolella on kielletty ja siitä voi seurata sakko. Käyttäjä on vastuussa kaikista mahdollisista vahingoista, jotka Mankeli-pyörään tulevat. Lisää tietoa saat mobiilisovelluksen Pikaoppaasta (katso ? merkki karttasivulla), tai verkkosivuston "Miten toimia" osiosta sivullahttps://kaupunkipyorat.lahti.fi/faq-lahti.html?lang=18
 

 

MISSÄ ET VOI PALAUTTAA PYÖRÄÄ

Freebike sovellus ilmoittaa, jos olet palauttamassa pyörää muulla kuin Vihreällä alueella. Kun olet onnistuneesti palauttanut pyörän, sekä etu- että takavalo sammuvat. Muista, että käyttäjän vastuu Mankeli-pyörästä päättyy, kun hän on onnistuneesti ja oikein palauttanut pyörän. Lainauksen päättämättä jättäminen ja pyörän pelkkä jättäminen Punaiselle alueelle tai Geoaitauksen ulkopuolelle on ankarasti kiellettyä ja johtaa ylimääräisiin lisämaksuihin.

Jos löydät käytettävissä olevan pyörän punaiselta alueelta - aseman ulkopuolelta, voit vuokrata sen samalla tavalla kuin pyörän asemalta.

 

 
 
Lahti - Tehty Kestäväksi
 
202401-mastercard_logo_web (2)
Partners