Lahti Mankeli
Lahti Mankeli
City Lahti
Lahti

 

SAMMANFATTNING

Röd zon - du måste avsluta din hyra på en stadscykelstation.

 

 

Du kan hyra någon MANKELI-E-Cykel som du hittar på kartan i appen

Kartan visar placeringen av stadscykelstationerna, antalet tillgängliga cyklar i varje och platsen för cyklar utanför stationerna. E-cyklar som hyrs eller pausas av andra eller väntar på underhåll visas inte på kartan.

Alla Mankeli-cyklar är utrustade med GPS. När du söker efter en tillgänglig Mankeli-cykel, observera att GPS-noggrannheten i en stadsmiljö kan variera. Därför kan en cykels placering skilja sig något från den som anges på kartan.

 

 

CITYBIKE STATIONER

Stadscykelstationerna kan kännas igen från ett turkosfärgat skylt med Mankeli-cykellogotypen och bruksanvisningar. Platsen för stadscykelstationer visas i Freebike-applikationen och på kartan ovan.

 

 

RÖD ZON

Röd zon: Du kan åka dit och "pausa" din e-cykel var du vill, men i den röda zonen måste du avsluta din hyra på en stadscykelstation.

 

 

GEOFENCE

Geofence: Detta är den tjocka röda linjen på kartan. Om du korsar den kommer e-cykeln att börja skicka varningsljud till dig och motorn börjar bromsa. Vänd dig om och gå tillbaka in i Geofence - du har 3 minuter på dig att göra detta innan cykeln stannar .. Att åka utanför "Geofence" är förbjudet och kan straffas. Användaren är ansvarig för alla skador som uppkommit på Mankeli e-cykel. För mer information, se snabbguiden i appen (se? Skylt på kartsidan), eller kolla webbplatsen i avsnittet "Hur" på https://kaupunkipyorat.lahti.fi/faq-lahti.html?lang=19

 

 

VAR FÖR INTE Sluta din hyra

Freebike-applikationen anger om du försöker avsluta din hyra i ett område som inte har utsetts till den gröna zonen. När du väl har returnerat din cykel slocknar lamporna. Observera att användarens ansvar för elcykeln slutar när den returneras framgångsrikt och korrekt. Att inte sluta hyra och bara lämna din cykel i ett rött område eller utanför Geofence är strängt förbjudet och kommer att resultera i extra avgifter för användaren.

Om du hittar en ledig cykel i det röda området - utanför stationen kan du hyra den på samma sätt som från en cykelstation.

 
 
Lahti - Green capital of EU 2021
 
202401-mastercard_logo_web (2)
Partners